Hamilton, titular la McLaren

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.11.2006
McLaren Mercedes l-a anuntat oficial pe Lewis Hamilton ca pilot, viitor coleg al lui Alonso in sezonul 2007 al Formulei 1

Lewis Hamilton a fost confirmat ca viitorul coechipier al lui Alonso in sezonul 2007 al Formulei 1. McLaren a facut anuntul in aceasta dimineata, punand capat multiplelor speculatii privind sansele tanarului pilot de a concura in Formula 1.

Hamilton a fost foarte emotionat declarand ca este un vis implinit. "Am crescut cu McLaren si Mercedes si nu as fi reusit fara sustinerea lor. Stiu ca se asteapta sa fiu pregatit, de aceea voi incepe antrenamentele cat mai curand. Membrii echipei mi-au zis sa ma relaxez si sa profit la maxim de sansa oferita".

Ron Dennis boss-ul McLaren a urmarit indeaproape cariera tanarului pilot de cativa ani si era sigur de aducerea lui inca de la plecarea lui Kimi Raikonnen. Singura problema era ca Hamilton trebuia sa faca fata unor asteptari mult prea mari debutand alaturi de Alonso. Dennis s-a aratat insa increzator: "Este clar cea mai mare provocare din cariera lui dar sunt sigur ca ii va face fata. Va trebui doar sa se acomodeze cu presiunea dinaintea marilor premii".

Norbert Haug, boss-ul Mercedes-Benz Motorsport a confirmat talentul lui Hamilton: "Il crestem pe Lewis de noua ani, de cand era pilot de karting.

A devenit un pilot cu multe calitati. Antrenamentele riguroase il vor pregati pentru a face fata competitiei".

Hamilton si-a inceput cariera ca pilot de karting. Cu ajutorul McLaren Mercedes a reusit sa castige pe rand titlul in Formula 3 Euroseries (intr-un Mercedes Dallara) si anul acesta titlul in GP2 Series.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru