Honda si-a lansat monopostul

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.01.2007
Rubens Barrichello si Jenson Button vor avea la dispozitie in 2007 o noua masina, denumita RA 107. Culorile acesteia nu vor fi insa cele ale masinii prezentate azi.

Honda a lansat astazi monopostul cu care va concura in editia 2007 a Formulei 1. Noua masina, denumita Honda RA 107, a fost prezentata presei pe circuitul din Catalunya in prezenta. Desi prezentarea a avut caracter oficial, culorile monopostului Honda care va fi prezent in Marile Premii ale sezonului care sta sa inceapa nu sunt aceleasi cu cele ale masinii prezentate astazi. Practic, hainele de gala ale lui RA 107 vor fi prezentate abia peste o luna.

La oficializarea debutului in noul sezon au participat, pe langa titularii Rubens Barrichello si Jenson Button si rezervele Christian Klien si James Rossitier, si fete inalte ale Honda F1 Team, cea mai importanta personalitate fiind Nick Fry, patronul echipei.

Iata ce a declarat acesta: "Suntem mandri sa va prezentam rezultatul unui an de colaborare excelenta intre birourile Honda din Japonia si Marea Britanie. Chiar daca lucram impreuna de ceva ani, putem spune ca noul monopost este fructul unei colaborari la nivel international. Echipele noastre s-au aflat in legatura fara intrerupere.

In acest an vrem sa continuam ritmul pe care l-am avut in ultuma parte a sezonului trecut si in testele private de la finalul acestuia, mai ales ca in aceste ultime incercari ale anului am reusit sa testam mai mult decat orice alta echipa din Formula 1. Vrem sa profitam la maximum de continuitatea echipei de piloti si a personajelor-cheie din echipa noastra. De asemenea, vom profita de noul nostru tunel aerodinamic, realizat la scara 1:1, pentru a ne apropia de obiectivul nostru declarat: acela de a castiga titlul mondial. Jenson Button si Rubens Barrichello sunt doi dintre cei mai experimentati piloti din paddock. Pentru a-i ajuta in dezvoltarea masinii ii avem pe Christian Klien si pe James Rossitier, care au fost impresionanti in primele teste de iarna. Sunt tineri si totusi au multa experienta".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru