Hyundai in Formula 1?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 23.10.2006
Coreenii nu se multumesc cu un Mare Premiu local, care se va organiza incepand cu 2010, ci propun si o echipa: Hyundai.

Ieri s-a terminat cel mai disputat sezon al ultimilor ani in Formula 1, dupa ce Renault si Alonso au triumfat pentru al doilea an consecutiv si dupa ce Schumacher ne-a dat de inteles ca paraseste Formula 1 in varf de forma. Ei bine, desi bataliile s-au terminat, informatiile inedite din paddock nu inceteaza sa apara. Astfel, ultima stire de acest gen ii are ca subiect principal pe coreenii de la Hyundai, care planuiesc intrarea in Formula 1.

Nu vom vedea insa un monopost Hyundai intr-un mare premiu de Formula 1 pana in 2010, anul intrarii in calendar a Marelui Premiu al Coreei. Partenerul principal al constructorului coreean este Samsung.

Nu este pentru prima data cand Hyundai, al saselea constructor auto al lumii, incearca sa se agate de Formula 1, acestia avand in trecut tentative de intrare in Marele Circ prin cumpararea lui Minardi, lui Jaguar sau chiar a lui Williams.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru