Iata monopostul BMW-Sauber!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.01.2007
A patra echipa care si-a prezentat masina pentru 2007 este BMW-Sauber. Monopostul a fost dezvelit azi-dimineata la Valencia.

BMW Sauber si-a prezentat monopostul pentru sezonul care sta sa inceapa. Numele oficial al masinii este F1.07 iar BMW Sauber este a patra echipa care isi dezvaluie masina pentru 2007, dupa McLaren, Ferrari si Toyota. In aceasta dupa-amiaza, monopostul BMW Sauber va face primele tururi de pista la Valencia, pilotat de cei doi piloti ai echipei, Nick Heidfeld si Robert Kubica.

La prima vedere, masina nu este cu nimic diferita fata de modelul anterior. Caroseria ramane practic neschimbata insa difernetele majore se resimt la capitolul aerodinamica, Mario Thiessen afirmand despre acest monopost ca este vorba de "primul BMW Sauber adevarat". Cu aceasta noua "arma", echipa spera sa se plaseze intre primii trei constructori la finalul sezonul 2007.Anul trecut, BMW a terminat cu doar 36 de puncte la General.

Iata ce a afirmat Mario Thiessen despre noua masina: "Nu este o simpla alta lansare sau o noua masina ci este primul monopost dezvoltat de noua echipa tehnica. Este cu adevarat primul BMW Sauber.

In aceste conditii, este o zi foarte speciala pentru noi. Atunci cand am inceput munca la noua masina, acum un an, ne-am stabilit un plan clar. Trebuie sa castigam puncte in 2006, sa ajungem pe podium prin propriile noastre forte in 2007 si sa castigam curse importante. In aceste conditii, suntem in plan. Este adavarat, cele patru echipe din fata noastra au strans enorm in 2006, cu cel putin 50 de puncte mai mult decat noi. Insa aspectul pozitiv este reprezentat de faptul ca ei vor pierde fiecare punct pe care noi il vom castiga iar diferenta se va reduce din ambele capete. Am realizat un sezon foarte bun anul trecut, am trecut de pe locul al optulea in 2005 pe locul al cincilea in 2006 iar acum vrem sa reducem diferenta fata de echipele din fata noastra".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru