Iata noul monopost Renault!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.01.2007
Alb, galben, portocaliu si putin albastru. Acestea sunt noile culori ale echipei Renault. Fanii vor fi nevoiti sa se obisnuiasca cu noul monopost, care seaman foarte putin cu precedentul.

Echipa de Formula 1 Renault (denumita oficial de acum ING Renault F1 Team) si- a dezvaluit astazi, la Amsterdam, monopostul pentru noul sezon. Pe numele sau de botez R27, noua msina vine cu o noua identitate vizuala si cu noi noi culori pentru caroserie.

Castigatoarea ultimelor doua titluri de campioana mondial, reprezentata prin Alain Dassas, presedintele Renault F1 Team, a calificat sezonul viitor drept "o provocare incitanta" pentru toti membrii echipei. Giancarlo Fisichella, care va concura in al treilea sezon pentru Renault, si Heikki Kovalainen vor reprezenta pilotii care vor incerca sa faca fata noii provocari.

"Dubla victorie obtinuta la campionatele mondiale din 2005 si 2006 i-a permis lui Renault sa obtina un loc binemeritat in cadrul elitei Formulei 1", afirma Alain Dassas, care continua: "In 2007, echipa va avea o noua infatisare, datorita prezentei ING ca partener principal, si suntem bucurosi sa cooptam aceasta institutie financiara de anvergura mondiala in universul Formulei 1.

Pe pista insa provocarea ramane aceeasi: le cerem echipelor tehnice si pilotilor nostri sa faca din Renault un concurent serios in cursa pentru titlul sezonului 2007".

Urmand traditia monoposturilor Renault, noul bolid al echipei Renault F1 Team a fost denumit R27. Echipat cu o noua cutie de viteze automata cu 7 rapoarte, monopostul a fost dezvoltat pentru a oferi un maxim de solutii de reglare in scopul unei mai bune adaptari la noile anvelope Bridgestone Potenza, care vor fi utilizate de acum inainte pentru toate echipele.

In acest sezon, motorul RS27 va echipa si Red Bull Racing, in cadrul unui acord de furnizare de motoare. Acordul precizeaza ca aceste doua echipe vor utiliza aceleasi specificatii pentru motoare, iar inginerii Renault F1 Team vor asista pe pista echipa Red Bull Racing.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru