Inceput bun pentru romanii din WRC in Argentina

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 04.05.2007
Pilotii romani au debutat cu dreptul in Campionatul Mondial de Raliuri - grupa N, in etapa disputata in Argentina.

Claudiu David si Mihaela Beldie, concurenti pe Mitsubishi Lancer Evo IX, au debutat cu dreptul la debutul in Campionatul Mondial de Raliuri, grupa N.

Echipajul OMV BIXXOL a terminat super speciala, programata pe stadionul River Plate din Buenos Aires, cu cel de-al doilea timp. Echipajul OMV BIXXOL a parcurs super speciala de pe stadionul River Plate fara nicio greseala si a terminat la doar 0,1 secunde in spatele polonezului Leszek Kuzaj.

Este un sentiment incredibil. Am mers curat, fara greseli, iar asta ne da mai multa incredere in abordarea probelor urmatoare. Locul doi nu inseamna nimic acum pentru ca raliul este deabia la inceput. Mai departe vom lua totul de la zero. Totusi acest rezultat a meritat din plin deplasarea pana in Argentina“, a spus Claudiu David, la finalul super specialei.

Stepan Vojtech, celalalt pilot al echipei OMV BIXXOL, a terminat super speciala cu cel de-al patrulea timp, dar ocupa locul secund in clasamentul P-WRC.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru