Indianapolis inca un an

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.08.2006
Formula 1 va poposi in SUA si anul viitor. Compania Speedway, care detine circuitul de la Indianapolis, a semnat prelungirea contractului cu inca un an.
Dupa sapte ani consecutivi in care Formula 1 a dat un ocol prin America pentru a se roti pe circuitul de la Indianapolis, se parea ca acest lucru se va sfarsi in conditiile in care contractul dintre Bernie Ecclestone si Speedway se terminase dupa Grand Prix-ul din acest an.

Dar Marelui Circ ii prieste in SUA. Boss-ul Marelui Circ si Tony George, CEO la Speedway, au semnat ieri o prelungire cu un an a intelegerii existente intre cele doua parti.

Principalele temeri ale partii americane in ceea priveste prelungirea contractului era legata de expirarea Pactului Concorde la sfarsitul lui 2007. Acesta este principalul motiv pentru care contractul a fost prelungit doar pentru inca un an.

Compania Speedway a adoptat o pozitie de asteptare in ceea ce inseamna implicarea in viitor in Formula 1. Sunt foarte posibile mai multe curse in urmatorii ani, avand in vedere investitiile facute in adaptarea circuitului la normele existente in Formula 1.

Ba mai mult, presedintele Speedway, Joie Chitwood a declarat: ”Desi contractul a fost semnat doar pentru inca un an, scopul nostru ramane ca Indianapolis sa gazduiasca pe termen lung Marele Premiu al Statelor Unite”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru