Inutil, dar spectaculos: Aston Martin Rapide S se transformă în minibar cu șampanie Dom Perignon

de Mircea Meșter
Vineri, 17.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă vreți un Aston Martin Rapide S și nu aveți nevoie nici măcar de portbagajul modest, de 317 litri, al sportivei britanice, aveți la dispoziție o soluție de fițe: minibarul Dom Perignon, care vine cu trei sticle de șampanie produse în 1998.

Deși mașinile și brandurile de băuturi alcoolice nu se prea împacă din cauze lesne de înțeles, o colaborare între două branduri exclusiviste din cele două ramuri diferite ale industriei poate fi una foarte interesantă. Iar cel mai bun exemplu în acest sens este legătura recent realizată între Aston Martin și producătorul francez de șampanie premium Dom Perignon.

Rezultatul acestei legături este o versiune specială a supercar-ului britanic care poartă numele Aston Martin Rapide S Dom Perignon. Bazată pe versiunea de serie a mașinii care sub capotă are un V12 de 6.0 litri care dezvoltă 560 de cai putere și 630 Nm, această versiune iese în evidență prin portbagajul adaptat la nevoile unui picnic în patru în care singurul ingredient este șampania de calitate. Astfel, spațiul dedicat de obicei bagajelor este acum ocupat de un minibar care poate găzdui până la trei sticle de șampanie de colecție (producție 1998) și patru pahare din cristal. Realizat manual din piele neagră de calitate, minibarul poate fi de asemenea detașat și transportat manual la nevoie.

Noul portbagaj special dedicat șampaniei Dom Perignon va fi disponibil ca element opțional contracost în lista de echipări disponibile pe modelul britanic.

Nu există încă informații legate de prețul acestui pachet sau de eventuala sa utilitate în lumea reală atât timp când noul minibar Dom Perignon "mănâncă" spațiul și așa modest dedicat bagajelor supercarului britanic: 317 litri.

Comentarii (3)

  • Asteptam si noi o editie speciala de Logan, cu o minibar plin cu Ciuc, tuiculita de pruna si mici.
    7 3
  • cu un*

    Ca sa nu zica lumea ca-s Secui. Oricum, daca eram, ziceam "palinca"
    4 3
  • Și dacă erai, ce? Aici, numitorul comun este domeniul auto. Iar "zama dă prună" îi bună... Chiar dacă îi zice schnaps, șliboviță, palinka sau horincă
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru