Jaguar Land Rover va reporni parțial producția europeană din 18 mai: “Observăm o revenire a cererii și vânzărilor”

de Paul Cosma
Vineri, 24.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover va reporni unele fabrici europene începând din 18 mai, printre care o uzină în Marea Britanie și una în Slovacia. Grupul britanic susține că a observat o revenire a cererii și vânzărilor.

Producătorii auto pregătesc terenul pentru reluarea operațiunilor după ce mai multe țări europene au început să relaxeze restricțiile în contextul pandemiei de coronavirus.

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat că va reporni mai multe fabrici din Europa începând din 18 mai. JLR va relua activitatea parțial în Marea Britanie, dar va deschide și uzinele din Slovacia și Austria.

“Pe măsură ce țările relaxează restricțiile și retailerii își redeschid porțile, restartul producției la restul uzinelor noastre va fi comunicat în perioada următoare,” au transmis reprezentanții JLR.

Britanicii susțin că au observat o revenire a cererii și vânzărilor, în timp ce “clienții încep să revină în showroom-uri”.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Adica dupa ce trece pandemia vor reveni la pierderile obisnuite.
    3 0
  • Mai bine pe pierdere decat deloc...

    Ce mi-ar mai place sa se ”piarda” una d-asta de la JLR pe la mine prin curte...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru