Jaguar XFR-S, anunţat de un teaser foto

de Mircea Meșter
Marti, 20.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
"Cel mai rapid şi mai puternic sedan din istoria Jaguar", aşa cum îl anunţă constructorul britanic, va fi lansat săptămâna viitoare la Los Angeles. Noul XFR-S va avea sub capotă un V8 de 550 CP.

Jaguar a anunţat oficial printr-un teaser şi un comunicat de presă că va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles - eveniment care debutează săptămâna viitoare - cea mai puternică versiune din gama modelului de segment mediu XF.

Numele noului model este Jaguar XFR-S şi va fi, spun oficialii constructorului britanic, "cel mai rapid şi cel mai puternic sedan Jaguar construit vreodată".  Deşi Jaguar nu a publicat alte informaţii tehnice legate de noua apariţie în gamă, acestea fiind aşteptate în preajma datei lansării, presa din Albion anunţă că XFR-S va avea sub capotă o variantă îmbunătăţită a motorului V8 de 5.0 litri care va dezvolta în jur de 550 de cai putere. Noul Jaguar XFR-S este al doilea model din gama de performanţă R-S a producătorului englez, după XKR-S.

Pe lângă premiera mondială a noului Jaguar XFR-S, Salonul de la Los Angeles va fi şi gazda lansării americane a sportivei F-Type. Pe de altă parte, Land Rover va aduce, de asemenea în premieră americană, noua generaţie a lui Range Rover, care în Europa a văzut lumina zilei la Salonul de la Paris, în luna septembrie.

via Jaguar Land Rover

Comentarii (5)

  • Mult peste tripleta germana
    Bravo Jaguar.Un sedan foarte exclusivist ,mai bun decat concurenta germana de 10 ori.
    5 11
  • Băi, ce se mai pricep unii la mașini. Pălăria jos, domnule!
    10 2
  • yo userul de sus
    Nu am palarie,ci cascheta ca sunt jandarm din trupele speciale in caz ca nu stiai.Iar noi avem astfel de Jaguare XF la sectie.
    2 8
  • nu tu trebuia sa-ti dai palaria jos... da sa trecem peste asta. Daca aveti "jaguare xf de astea la sectie" inseamna ca sunteti buni dom'le.
    6 2
  • masina e super buna....dar puteau de prima data sa se gandeasca la o varianta de puterea asta pentru a fi la nivelul concurentei pt ca xfr-s-r-s-r-x suna prea fortat.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru