JLR renunță la noul Range Rover SV Coupe, la doar un an după lansare: producția este prea costisitoare, în contextul crizei grupului britanic

de Paul Cosma
Miercuri, 13.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Jaguar Land Rover a anunțat că va înceta producția lui Range Rover SV Coupe, deși modelul fusese lansat în urmă cu doar un an. Producția celor 999 de exemplare este considerată prea costisitoare, în contextul pierderilor uriașe din 2018 și pe fondul tăierilor de costuri pe care le pregătește JLR.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de anu trecut, Land Rover a dezvăluit noul model Rover SV Coupe, despre care a spus că este primul SUV coupe de lux de clasă mare din lume. 

După ce a raportat pierderi de aproape 4 miliarde de euro în ultimele 3 luni ale anului trecut, grupul JLR se vede nevoit să renunțe la acest model, la doar un an de la lansare.

Producția celor 999 de exemplare Range Rover SV Coupe este considerată prea costisitoare, în contextul în care britanicii au nevoie să reducă nivelul costurilor cu câteva miliarde de euro în perioada următoare.

JLR a anunțat încetarea producției lui Range Rover SV Coupe, deși avea un număr consistent de comenzi ferme din partea clienților.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • Corocsenie Adrian
    Sa vezi ce le va creste pretul celor actuale. In 2 ani le iei cu minim 700 de mii euro :))
    Pacat ! Asta chiar era cel mai frumos Range !
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru