Jocul video Assetto Corsa Competizione va fi disponibil și pe console: lansarea este programată pentru 23 iunie

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Assetto Corsa Competizione, unul dintre cele mai bune jocuri video destinate pasionaților de motorsport, va fi disponibil și pentru consolele Xbox One și PlayStation 4. Lansarea este programată pentru 23 iunie.

Dezvoltatorii din cadrul 505 Games au decis să lanseze jocul video Assetto Corsa Competizione și pentru console. Mai precis, utilizatorii de Xbox One și PlayStation4 se vor putea bucura de unul dintre cele "mai bune simulatoare de competiții auto dezvoltate până în prezent".

Assetto Corsa Competizione este jocul video oficial dezvoltat pentru seria GT World Challenge, iar fanii vor putea descoperi 24 de modele produse de Aston Martin, Porsche, Ferrari, Audi, Lamborghini, Mercedes-Benz și BMW.

De asemenea, dezvoltatorii au pregătit o mulțime de circuite, printre care și Silverstone, Brands Hatch, Nurburgring, Spa-Francorchamps și Laguna Seca. Utilizatorii vor descoperi peste 200 de "uniforme" folosite în competițiile de GT, 120 de echipe și 200 de piloți.

Dezvoltatorii spun că pre-comenzile au fost deja deschise, prețul de vânzare pentru un exemplar al jocului video Assetto Corsa Competizione fiind de 39,99 de euro. Fanii care vor plasa o astfel de pre-comandă vor primi gratuit și acces în cadrul Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli.

Ulterior, acest pachet va putea fi achiziționat pentru suma de 14.99 euro. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru