Ken Block, creatorul seriei Gymkhana, a decedat într-un accident de snowmobil

de Alexandru Monenciu
Marti, 03.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul american Ken Block a decedat într-un accident de snowmobil. Informația a fost confirmată inclusiv de soția acestuia, dar și de biroul șerifului din Comitatul Wasatch (statul american Utah).

Din păcate, anul 2023 nu începe deloc bine. Ken Block, pilot american de raliu și starul seriei Gymkhana, a decedat în urma unui accident de snowmobil. Informația a fost confirmată inclusiv de soția acestuia, dar și de biroul șerifului din Comitatul Wasatch (statul american Utah).

Potrivit datelor oficiale, Kenneth Block, pe numele său complet, se afla cu un grup de prieteni, dar la un moment dat s-a îndepărtat și a vrut să urce o pantă abruptă. Snowmobilul s-a răsturnat și a căzut peste el. Block a fost declarat decedat la locul accidentului. Avea 55 de ani.

De-a lungul anilor, Ken Block a pilotat tot felul de mașinării, de la motociclete la snowmobil și diverse mașini de raliu. A fost cunoscut, în special, pentru seria Gymkhana, pe care a început-o în 2008.

De asemenea, numele său este legat și de companiile DC Shoes și Hoonigan.

Recent, Block și-a unit forțele cu germanii de la Audi și au dezvoltat, împreună, așa numitul S1 Hoonitron (pur electric), inspirat de legendarul Audi S1 Quattro.

via Motor1

Comentarii (3)

  • Mircea Badea
    si eu merg mai tare decat el....probabil ca sa nu am ghinion ironic ca el si alti piloti..
    2 21
  • R.I.P. Ken Block, :(
    19 0
  • Din păcate unii de la adrenalina o iau razna. Cred ca pot face orice, uita ca omul are o limita.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru