Kimi, intre McLaren si Ferrari

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 16.08.2006
McLaren Mercedes contrabalanseaza oferta celor de la Ferrari pentru Kimi Raikkonen, propunandu-i un contract foarte atragator tanarului finlandez.

Kimi Raikkonen este unul dintre pilotii al carui viitor ramane inca necunoscut. Cerut la un moment dat de Renault si asteptat ferm de Ferrari, pilotul finlandez a fost ofertat, se pare, de McLaren Mercedes, ultima echipa intrata in jocul de-a Raikkonen.

Daca Ferrari i-a propus un contract pe cinci ani pentru un total de 160 de milioane de dolari, adica 32 de milioane de dolari pe an, McLaren contraataca oferindu-i lui Kimi aceeasi suma anuala dar pentru un contract care se intinde pe doar doi ani. Un avantaj care ar putea fi hotarator in cele din urma.

Kimi ramane astfel cu libertatea de a alege, avand certitudinea faptului ca viitorul sau este oricum pus la punct. Astfel, fie ca va juca in deplasare la Schumacher, fie ca il va primi acasa pe Alonso, pilotul finlandez va avea dreptul la volanul unei masini performante in urmatorii ani.

Sentinta se va da la Monza, acolo unde Ferrari isi va anunta echipa de piloti pentru sezonul viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru