Lamborghini Sian, construit integral din piese Lego, expus la București și Cluj

de Alexandru Monenciu
Marti, 28.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O machetă Lamborghini Sian FKP 37, la scară reală, construită integral din piese Lego este expusă la București (în mall-ul ParkLake) până în 30 noiembrie. Apoi, ea va fi putea fi admirată la Cluj Napoca.

Cei de la Lego nu se tem de provocări. Ne-au demonstrat-o atunci când au realizat o machetă a hypercar-ului Bugatti Chiron. Acum, revin cu o nouă creație, de această dată un Lamborghini Sian FKP 37, la scară reală.

Macheta, care cântărește 2.2 tone, este construită integral din piese Lego, fiind utilizate peste 400.000 de piese Lego Technic. 15 oameni au lucrat 8.660 de ore pentru a o finaliza.

Farurile și stopurile se aprind exact ca și la mașina reală, iar exteriorul a fost vopsit manual chiar de către designerul oficial al producătorului din Sant'Agata Bolognese.

În perioada 26 și 30 noiembrie, macheta poate fi admirată în București, în Park Lake Shopping Center. Apoi, între 2 și 7 decembrie, ea va fi expusă în Cluj Napoca.

via Lego

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru