Land Rover Defender ar putea primi o versiune SVR cu peste 600 de cai putere

de Alexandru Monenciu
Marti, 27.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Land Rover Defender ar putea primi o versiune SVR, echipată cu motor V8. Aceasta ar urma să dispună de peste 600 CP.

Constructorul britanic de automobile a lansat noul Defender V8 la finalul lunii februarie. Mulțumită unității de 5.0 litri, supraalimentate, acesta dispune de 525 CP și este, momentan, cel mai puternic Defender de serie pe care îl poți achiziționa.

Potrivit celor de la MotorTrend, citați de publicația Motor1, acest lucru se va schimba pentru că Land Rover ar lucra la o versiune și mai puternică pentru celebrul off-roader. Aceasta va fi disponibilă atât în varianta 90 cât și 110.

Defender SVR ar putea debuta în primăvara anului viitor cu un motor V8 de 4.4 litri (de proveniență BMW) care să dezvolte peste 600 de cai putere. O transmisie revizuită, frâne noi și o suspensie mai rigidă ar urma să completeze pachetul tehnic.

via Motor1

Comentarii (5)

  • Edikkk
    Pentru ţăranul britanic care a vândut brânză atât de multă încât ciobanul s-a mutat în capitală dar tot cu maşina de cărat fân la animale a venit la metropolă.

    Mai ştim noi un astfel de cioban şi în România...
    Beeee
    2 5
  • Adrian
    Atatia ani cu salivat astia de la LR dupa succesul clasei G, incat iata! Un tractor robust dar luxos, o masina gandita chipurile pentru coclauri dar cu pret si dotari de riviera franceza. O antiteza vizibila de la etajul 10, dar care prinde nemaipomenit de bine la ... snobi. Aia cu bani, care vor merge cu masina asta pana la mall, pana la Mamaia, pana la Poiana Brasov.
    3 0
  • Ce rabla inutila. Inutila, dar si urata. De fiabilitate mai are rost sa pomenesc ceva?
    3 0
  • tot mai bine decat polo 1997 diesel 1,9 aspirat cum ai tu.
    0 0
  • Clique
    Hârburi britanice de noi Jaguar și Land Rover

    Cine nu a deținut unul second sau de nou să-și țină gura.
    90% plătești sigla, restul e cu Doamne ajută la propriu.

    Singura mașină britanică fiabilă a fost Rover 75 doar pentru că avea motorizarea 2.0 diesel Bmw...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru