Land Rover extinde garanția de la 3 la 5 ani pentru Discovery, Defender și Range Rover

de Bogdan Mirică
Sambata, 16.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Jaguar-Land Rover a anunțat că va extinde garanția modelelor Discovery, Defender și Range Rover, începând cu luna septembrie.

În segmentul modelelor de volum, perioada de garanție a mașinilor contemporane a ajuns chiar și la 7 ani. Știm deja exemplul oferit de Kia. ceilalți producători de volum oferă și ei 4 sau 5 ani garanție. Prin urmare, era cazul ca și în segmentul premium să se facă anumite ajustări.

Cele mai noi vești vin de la grupul Jaguar-Land Rover. Englezii au anunțat că, începând cu luna septembrie, vor oferi o garanție de 5 ani pentru trei dintre cele mai populare modele ale lor. Promisiunea de garanție pentru modelele Range Rover, Defender și Discovery se extinde de la 3 la 5 ani sau 150.000 kilometri, oricare dintre situații survine prima. Garanția este valabilă și pentru versiunile plug-in hybrid și mild-hybrid.

În plus, clienții Range Rover, Defender și Discovery vor beneficia de conectivitate InControl Remote timp de 5 ani sau 150.000 kilometri. Aplicația pentru smartphone poate fi utilizată pentru a consulta nivelul combustibilului și încărcarea bateriei și pentru a vedea dacă ușile și geamurile sunt închise sau deschise.

InControl Remote oferă și asistență rutieră optimizată, apelând în mod automat serviciile de urgență, dacă este cazul.

Noua garanție înseamnă același grad de protecție pentru toți clienții JLR, indiferent de marca deținută, modelele Jaguar beneficiind de 5 ani garanție de la 1 iulie 2022.

Comentarii (2)

  • Andrei
    La cât de nefiabile sunt e o mișcare curajoasă.
    1 0
  • ha ha ce gluma buna. pe cine cred ei ca (mai) pacalesc
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru