Lauda: Schumi va pierde

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 28.08.2006
“Michael Schumacher nu stie sa faca fata presiunii”. Afirmatia ii apartine lui Niki Lauda, care spune ca germanul de la Ferrari nu va castiga titlul in acest an.

Fostul campion mondial de Formula 1 Niki Lauda crede ca Michael Schumacher nu va castiga titlul in acest sezon, cauza fiind numeroasele erori pe care le face in ultimul timp germanul de la Ferrari. Iar principalul argument al lui Lauda este faptul ca Schumacher a pierdut in Turcia doua puncte in clasamentul general in spatele lui Alonso, desi masina germanului era evident mai buna.

“Michael nu stie sa faca fata presiunii. Se intampla des in ultima vreme. In Turcia, in calificarile de sambata si apoi in cursa, Michael a avut aceeasi problema. Nici nu trebuie sa vorbim prea mult despre asta. El este septuplu campion mondial, insa in situatii limita multi piloti de comporta mai bine decat el”, a declarat Lauda. “In Turcia, Massa a fost mai bun intr-o masina identica iar Alonso a fost mai bun intr-o masina inferioara”, a continuat fostul pilot.

In acest moment, Michael Schumacher se afla la 12 puncte de Fernando Alonso in clasamentul general cu patru curse inaintea finalului de sezon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru