Le Mans bantuit de diesel

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 21.08.2006
Supercarul diesel Audi R10 TDI este de neoprit. Pilotii care il conduc au castigat a cincea cursa in acest sezon competitional.
Audi R10 TDI ramane de nebatut. Frank Biela si Emanuele Pirro alaturi colegii de echipa Dindo Capello si Allan McNish au sarbatorit cea de-a cincea victorie consecutiva cu ocazia celei de-a saptea etapa American Le Mans Series.

Dubla realizata de pilotii Audi a demonstrat inca o data forta extraodinara a acestui supercar diesel. Pentru Biela si Pirro este cea de-a treia victorie a sezonului.

Cursa a avut o desfasurare incredibil de palpitanta. Cuplul Biela si Pirro a plecat de pe pozitia a doua a grilei de start, dar in primul viraj, Biela a suferit un acrosaj si a fost nevoit sa treaca pe la boxe. Revenit in cursa pe ultimul loc, cuplul italo-german a facut o cursa de recuperare exceptionala si au reusit ca dupa mai bine de 2 ore sa ajunga pana pe primul loc si sa castige cursa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru