Loeb se reface

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 03.10.2006
Sebastien Loeb a plecat in Elvetia pentru a se reface dupa interventia chirurgicala suferita in urma accidentului stupid in urma caruia si-a rupt bratul.

Sebastien Loeb a parasit spitalul dupa operatia suferita in urma accidentului de bicicleta dupa care campionul mondial de raliuri si-a rupt bratul. Imediat dupa aceasta, Loeb a plecat la locuinta sa din Elvetia pentru a se reface, nu inainte de a anunta ca nu va acorda niciun interviu in aceasta perioada.

In aceste conditii, medicii nu au dat nicio declaratie referitoare la perioada de recuperare a alsacianului, astfel ca nimeni nu stie care va fi etapa in care francezul va reveni la volanul modelului Xsara cu ajutorul caruia a ajuns la doar patru puncte de un titlu mondial.

In ceea ce priveste inlocuitorul lui Loeb pe masina echipei Kronos, zvonurile il indica pe Gardemeister, insa iau amploare voci tot mai puternice care spun ca cel care va pilota in lipsa “titularului” va fi Colin McRae.

Stire de ultima ora: Echipa lui Sebastien Loeb, Kronos Citroen, l-a nominalizat ca inlocuitor al francezului pe perioada in care acesta va fi indisponibil pe Colin McRae, care va avea rolul de a-i tine piept lui Marcus Gronholm, principalul rival al lui Loeb la titlu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru