Logan isi face raliu

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.01.2007
Automobile Dacia isi va lansa propriul concurs de raliu. Intitulat Cupa Dacia Joe, competitia va avea zece etape si va rasplati castigatorul cu 10.000 de euro.

Automobile Dacia in colaborare cu Mach 1 Motorsport va lansa Cupa Dacia Joe, competitie integrata in Campionatul de Raliuri al Romaniei 2007. Cele zece etape ale competitiei se vor desfasura in opt orase din tara. La finalul celor 10 curse, invingatorul va fi recompensat cu un premiu de 10.000 de euro.

Automobilele care vor participa la raliu vor fi numai Dacia Logan 1.6 MPI echipate exclusiv cu kit-uri de competitie dezvoltate de catre Renault Sport Technologies. Dacia Logan de cupa va avea un pret mult mai accesibil decat cel de pe piata de numai 5462 euro fara TVA, deoarece este o versiune simplificata la capitolul elemente de interior/confort. Versiunea standard va fi insa echipata cu un kit de competitie Renault Sport Technologies. Concurentii vor beneficia de piese de schimb de uz curent disponibile la locul cursei.

Automarket va ofera mai jos programul raliului si orasele care vor gazdui evenimentul: 

1. 2-3 martie Raliul Brasovului (Brasov) - asfalt

2. 30-31 martie Raliul Banatului (Timisoara) - asfalt

3.

20-21 aprilie Raliul Hunedoarei (Deva) - asfalt

4. 11-12 mai Raliul Siromex (Baia Mare) - asfalt

5. 1-2 iunie Raliul Muscelului (Campulung Muscel) - macadam

6. 22-23 iunie Raliul Clujului (Cluj-Napoca) - asfalt

7. 20-21 iulie Raliul Sibiului (Sibiu) - macadam

8. 24-25 august Raliul Þara Bârsei (Brasov) - macadam

9. 21-22 septembrie Raliul Bucurestiului (Bucuresti) - macadam

10. 19-20 octombrie Raliul Avram Iancu (Cluj-Napoca) - macadam

Etapa de rezerva: 9-10 noiembrie Raliul Moldovei (Onesti) - macadam

Comentarii (7)

  • canceu vlad
    taxa de prima inmatriculare
    Nu va suparati dar e o foarte mare prostie si presa in loc sa faca un sondaj de opinie in randul populatiei sta cu mainile in san si....nu face nimic.
    Normal ca toti romanii o sa cumpere o masina la mana a doua din germania de exemplu pt ca o masina straina din 1995-2000 e mai ieftina decat una romaneasca si mai buna in acelasi timp.
    La urma urmei pe astia din parlament nu ii intereseaza ca taxa ii mare ca doar ei au leafa mare ii doare undeva de noi dar nu se gandesc si la cat vom mai suporta noi magariile "legile" si taxele si impozitele care ei vor sa fie la nivelul Uniunii Europene , ei bine eu nu as avea nimic impotriva daca ar creste si salariile asa de repede ca si preturile taxele si toate cele si stiti ce ii culmea!!! Nu de mult am vazut la stiri o batrana care avea o pensie de 20 lei (200.000 lei vechi) pai aia ce face.
    Ar trebui sa se gandeasca "Noi suntem romani!!!" , rabdam,rabdam dar cand nu mai avem rabdare erupem si at o sa fie vai si-amar de capul lor.
    Puteau ca o data cu taxele astea sa creasca si salarul minim macar la 250 euro ca doar ei nu mai calculeaza in lei ci in euro.
    Sa ii vad pe ei traind o familie de 4 insi din care numai 2 lucreaza cu 8 mil pe luna din care 6 milioane sunt cheltuielile lunare.
    Nu ar rezista nnici o saptamana dar stati linistiti ca DUMNEZEU e sus si vede tot trebuie sa avem credinta si cei cu musca pe caciula vor afla pe pielea lor ce legi au dat si at o sa zica:"cine a fost magaru care care a propus legea xyz din anul ..."
    Noi , oamenii de rand nu putem face nimic dar presa care de obicei urmareste un subiect pana ni se face rau si chestia e ca unul care nici nu ne intereseaza si face fel de fel de sondaje acum....
    0 0
  • andrei
    wrong topic
    cred ca comentariu asta era binevenit la sectiune taxe... daca erai abonat la newsletter sigur nu postai aici :)) oricum mi se pare interesanta ideea celor de la dacia dar spun ca ar putea include si alte modela autohtone cu caracteristici asemanatoare ex: cielo espero :) atunci cred ca ar fii ceva competitie adevarata plus ca nu ar exista monotonia toti participantii aceeasi masina :) ar fii un dtm al romanilor :)))
    0 0
  • stefan
    in productie de serie
    daca masina costa "5462 euro fara TVA" inseamna ca se va gasi si la dealeri sau inseamna ca astea sunt costurile pentru constructia ei? sau costurile pentru cei care vor sa participe la raliu? destul de confuz articolul. ce inseamna "un kit de competitie Renault Sport Technologies" ? umbla si la motor? sau doar la trenul de rulare ? daca umbla la motor, in ce fel umbla?
    0 0
  • Logan CUp
    Buna, la banii aia cumperi masina goala practic(fara scaune elemente de design centuri volan pedalier ....) ,vine Kitul de competitie de la Renault Sport importat de Mach1 firma lui George Grigorescu ,masina intra in ateler unde se pune kitu care consta in coborare garda la sol suspensii asfalt sau macadam ,elememt de aerodinamica rooll barr ,scaune si centuri racing ,genti,esapament .Va fi o cursa monomarca in care se va vedea mana pilotului si cat de inchegate sunt echipajele,unde costurile vor fii low ,.Informativ o etapa de rally in RO pt un STI sau un EVO costa peste `10.000 de euro asta fara sa dai masina de codrii Romaniei.Se aude ca s-au comandat vreo 12 logane
    0 0
  • Logan CUP
    Articolul este cam vag.Multa lume ardori sa vada care sunt conditiile de participare la o astfel de competitie. Exista multi care ar fi interesati dar habar nu au cui sa se adreseze pentru a se informa in legatura cu aceasta competitie. Poate cineva sa dea relatii in acest sens
    0 0
  • Cristi
    Logan CUP
    Eu vreau sa ma inscriu la raliu si nu stiu unde sa merg, am fost la o reprezentanta Dacia si au zis ca nu au primit nimic in acest send ...
    0 0
  • cj58ard
    ce tre sa faci pt a participa la logan cup??dak ai ave nevoie de genti sau de esapament ca si cele de pe masinile preparate cu kitul ..... unde poti gasi asa ceva???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru