Lumma Design a tunat noul Range Rover

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 18.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul Lumma Design a lansat deja un program de personalizare pentru cel mai nou model Range Rover. Lumma CLR R devine astfel primul Range Rover 2013 tunat.

Lumma Design este primul tuner care se ocupă de cel mai nou model Range Rover. Iar modificările pe care Lumma le propune celor care își doresc un Range Rover personalizat sunt suficient de spectaculoase. Exteriorul este "îmbrăcat" într-un body kit CLR R ce include un spoiler mult mai agresiv față de versiunea de serie, capotă fabricată din fibră de carbon și un caladru modificat. Fustele laterale sunt extinse, iar embosările aripilor mult mai evidente. Există și un eleron fixat pe hayonul Range Rover-ului plus un spoiler spate cu difuzor din fibră de carbon.

Pentru un look "stance", Lumma a coborât suspensia noului Range Rover și a adoptat jante imense de 22 inch dotate cu anvelope 315/30R22. Nu există încă imagini cu personalizare interiorului, dar judecând după aspectul exterior ne puteam aștepta la un interior pe măsură. 

Motorul V8 de 5.0 litri supercharged a fost și el modificat pentru a produce 540 CP sau 560 CP. În viitor vor fi disponibile și pachete de tuning pentru versiunile diesel ale noului Range Rover.

via worldcarfans

Comentarii (1)

  • Ar putea sa imi explice cineva de ce i se spune Range Rover 2013 daca o fost lansat in 2012 si inteleg ca deja se vinde din 2012?

    Multumesc mult!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru