Marca japoneză de anvelope Toyo Tires, importată oficial în România

de Automarket
Miercuri, 21.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Importatorul și distribuitorul naţional de anvelope Rotis Lux a adaugat o nouă marcă în portofoliul începând cu acest sezon: Toyo Tires.

Brandul de anvelope Toyo Tires, unul dintre cele mai cunoscuţi producători de pneuri de performanţă din Japonia, este importat începând cu acest an şi în România de Rotis Lux. Toyo Tires produce anvelope de nişă, dezvoltate şi fabricate în Japonia dedicate automobilelor performante şi segmentului de tuning şi este un brand dedicat împătimiților sporturilor cu motor și celor care își doresc nu doar performanțe de excepție şi o imagine pe măsură. Anvelopele produse de Toyo Tires oferă un look sportiv, dar şi aderenţa necesara automobilelor perfomante. 

Crearea celor mai bune produse este posibilă numai când sunt îndeplinite cele mai înalte așteptări ale principalilor constructori de mașini. Astfel, orice anvelopă Toyo parcurge un drum lung, de la design la testările finale, pentru a se asigura că toate dorențele clienților vor fi îndeplinite.

Anvelopele Toyo sunt folosite ca primă echipare de către următorii constructori: Audi – pentru modelele Q7, RS4, RS5, TT-RS, TT şi TTS, Mazda - pentru modelele CX-7, Mazda 2, Mazda 3, Mazda 5, Mazda 6, precum și de Toyota, Nissan, Renault, Mitsubishi sau Daihatsu. Gama Toyo comercializată în România cuprinde anvelope dedicate autoturismelor, vehiculelor SUV şi 4x4 dar și clasei autoutilitarelor ușoare. 

Anvelopa Toyo Proxes R888, vârful tehnologiei japoneze

Esential 13-20 inch este plaja de dimensiuni în care este disponibilă anvelopa de top a celor de la Toyo Tires: Proxes (888
Anvelopa Proxes R888 este vârful de lance din gama de pneuri Toyo. Este o anvelopă competiţională concepută pentru a dezvolta maximum de manevrabilitate pe carosabil uscat.
Dedicată celor care vor să obţină performanţe pe circuit în activităţi competiţionale sau pur şi simplu pentru plăcerea de a conduce un automobil performant, această anvelopă are un profil special şi a reuşit să câştige multe curse pe circuit.

Dispune de o carcasă special construită pentru uzul competiţional, cu blocuri ample şi de mică adâncime pe banda de rulare, ceea ce oferă o aderenţă imbatabilă pe asfalt uscat. Anvelopa Toyo Tyres oderă totodată un nivel redus de uzură datorat utilizării la temperaturi înalte. Anvelopa este disponibilă cu indici de viteză H, V, W şi Y şi dimensiuni între 13 şi 20 inch. Este recomandată utilizarea ei pe circuit, având o compoziţie medium-hard.

Toyo Proxes R888 vine cu un profil semi-slick şi este o anvelopă dedicată mai ales maşinilor de performanţă.

Toyo Tire & Rubber Co. Ltd.

Toyo Tires este unul dintre liderii producătorilor de anvelope având filiale şi reprezentanţe în mai mult de 100 de regiuni. Compania are 6.000 de angajaţi şi a fost fondată în 1945, sediul principal fiind în oraşul Osaka din Japonia. Toyo Tyres este prezentă pe piaţa europeană de peste 30 de ani, iar în anul 2005 a fost fondată compania Toyo Tires Europe GmbH, pentru coordonarea operaţiunilor europene. 

Buna reputaţie a importatorului Rotis Lux şi experienţa acestuia de peste 11 ani în comercializarea anvelopelor cu un nivel calitativ ridicat au fost principalele argumente care au stat la baza parteneriatului dintre Toyo Tires si Rotis. Rotis Lux este de asemenea importator al mărcii Nokian Tyres și master francizor al rețelei Vianor în Romania, distribuitor pentru mărcile Continental, Goodyear Dunlop, Michelin și Bridgestone.

Unde găseşti Toyo Tires în România?

Anvelopele Toyo pot fi achiziţionate de la oricare dintre punctele de desfacere AutoZone din oraşul tău.

Lista completă a locaţiilor poate fi consultată mai jos:

Autozone Aviaţiei Bucureşti Şoseaua Pipera 41, Sector 2 L-V 8-20
S 8-17 
Autozone Ţiţeica Bucureşti Gheorghe Ţiţeica 85-87, Sector 2 L-V 9-19
S 9-14 
Autozone Răzoare Bucureşti Nicolae Dobrin 18-20, Sector 5 L-V 8-19
S 9-16 
Autozone Odăi Bucureşti Şos Odăi 319-321, Sector 1 L-V 9-17:30
S 9-14:30 
Autozone Constanţa Constanţa I.C.Brătianu 120 L-V 8-18
S 8-13 
Vianor Brăila Brăila Şos Baldovineşti 12 L-V 8-19
S 8:30-15:30
D 8:30-12:30 
Echilibrium Service Galaţi Galaţi Bd George Coşbuc 223 A L-V 8-19
S 8:30-15:30
D 8:30-12:30 
Vianor Cluj-Napoca Cluj-Napoca Str Fabricii 105 L-V 9-18
S 9-14 


Comentarii (4)

  • Cosmin
    poate cineva sa imi spuna daca anvelopele de vara Toyo sunt mai bune decit Nokian?
    1 1
  • Black Coyote
    Eu!Nu!
    5 3
  • Catalin
    articolul este scris frumos si pompos dar nu m-a convins: este un articol servit de la PR-ul importatorului, nici o problema. primul paragraf ne prezinta o imagine a unui producator de nisa, de pneuri performante etc etc dar, surpriza ce sa vezi, prima echipare pentru Renault: avem Toyo pe Clio si pe Fluence in Romania (?), un clip video pe YouT prezinta RS Trophy cu Michelin (era si cazul...). In arhiva Automarket la salonul Geneva 2014, pe un TT apare Continental (dahh...). Sper ca macar Daihatsu pe modele de top (sic) sa poarte Toyo la pantof. Nu am nimic cu producatorul, cu marca Toyo dar imi place sa fiu catar si sa combat articolele de PR
    1 2
  • Catalin
    tot in arhiva AM, am gasit si Mazda 3 cu pantofi Sport Maxx
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru