Maserati anunță o serie de îmbunătățiri pentru Ghibli, Quattroporte și Levante

de Alexandru Monenciu
Joi, 01.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati anunță o serie de îmbunătățiri pentru Ghibli, Quattroporte și Levante. Acestea includ trei niveluri de echipare noi, dar și o nouă motorizare de bază pentru Quattroporte.

Constructorul italian de automobile este așteptat să lanseze noul Grecale. Până atunci, însă, Maserati anunță o serie de îmbunătățiri pentru celelalte modele din gamă, cu excepția lui MC20. Cu alte cuvinte, pentru Ghibli, Levante și Quattroporte.

În primul rând, clienții au la dispoziție trei niveluri de echipare noi: GT, Modena și Trofeo.

Cei care optează pentru GT primesc jante din aliaj, cu diametrul de 18 sau 19 inch (Quattroporte), tapițerie din piele și ornamente Dark Mirror, Radica sau Black Piano, în funcție de modelul ales.

Noile Maserati Ghibli GT și Levante GT vin echipate cu o motorizare micro-hibrid, disponibilă cu 330 de cai putere. De cealaltă parte, Quattroporte GT vine sub capotă cu un propulsor V6 de 3.0 litri, twin-turbo, care dezvoltă 350 de cai putere. Aceasta reprezintă noua motorizare de bază a lui Quattroporte.

Nivelul de echipare Modena propune spoilere cu aspect sportiv, jante de 20 de inch, accente exterioare negre, scaune îmbrăcate în piele și ornamente Black Piano sau Dark Mirror.

Motorizarea cu 350 de cai putere, pomenită mai sus, echipează noile Ghibli Modena și Levante Modena. Pentru Quattroporte Modena, Maserati a rezervat unitatea V6 twin-turbo cu 430 CP și 580 Nm.

Există aici și versiunea Modena S care aduce agregatul de 430 CP în gama lui Ghibli și Levante. Acesta plusează, de asemenea, cu pachetul Nerissimo și cu etriere vopsite în roșu.

Nivelul maxim de performanță este reprezentat de nivelul de echipare Trofeo. Acesta include motorul V8 twin-turbo, cu 580 CP, jante de 21 de inch, etriere roșii, ornamente exterioare din carbon și scaune sport îmbrăcate în piele naturală.

Îmbunătățirile anunțate de Maserati pentru cele trei modele pot fi deja comandate.

via Maserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru