Maserati confirmă noul Quattroporte electric. Lansare în 2028

de Tiberiu Safta
Vineri, 26.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a confirmat oficial o versiune electrică pentru modelul Quattroporte. Aceasta va fi lansată oficial abia în 2028.

Constructorul italian a anunțat oficial că va lansa o versiune electrică a berlinei de clasă executive Quattroporte. Anunțul vine la câteva zile după ce Maserati a fost nevoit să oprească temporar dezvoltarea unui astfel de model din cauza unor decizii politice a conducerii Stellantis, grupul din care face parte și compania italiană.

Așteptarea pentru noul Maserati Quattroporte electric va fi una relativ lungă. Asta pentru că lansarea noului model va avea loc abia în 2028. Până atunci, însă, Maserati a confirmat că va lansa și o versiune electrică a supercar-ului MC20, care va fi botezată Folgore. Versiunea cu zero emisii a modelului exotic își va face apariția în 2025. De asemenea, modelul GranCabrio va primi și acesta o versiune electrică, pregătită să apară în a doua jumătate a acestui an.

La final, Maserati va lansa și un nou SUV electric de dimensiuni mari în 2027.

via Maserati

Comentarii (1)

  • Johnny
    Au oprit dezvoltarea pe platforma inceputa de pe vremea FCA ca sa demareze acum lucrul pe platforme comune marcilor Stellantis. Cu alte cuvinte in loc sa vedem ceva putin diferit tehnic, vom avea mai tarziu o masina trasa la indigo....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru