Maserati dezvăluie primele imagini sub camuflaj cu viitorul GranTurismo 100% electric

de Paul Cosma
Sambata, 12.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul prototip Maserati GranTurismo 100% electric a fost “surprins” pe străzile din Modena într-o serie de imagini sub camuflaj publicate de italieni.

În toamna lui 2020, Maserati a publicat un teaser cu silueta viitoarei generații GranTurismo, care va fi prezentată oficial în cursul acestui an și care va primi o versiune electrică. 

Constructorul italian a revenit acum cu primele imagini sub camuflaj cu un prototip GranTurismo, primul model Maserati care va avea o propulsie 100% electrică. 

Producătorul din Modena nu a oferit deocamdată detalii tehnice cu privire la prototip sau viitoarea versiune de serie. 

Anul trecut, Maserati transmitea că intenționează să lanseze nu mai puțin de 13 modele noi până la sfârșitul anului 2024. 

De altfel, toate noile modele ale constructorului vor avea și o versiune electrică, element esențial pentru ca Maserati să respecte noile reguli pentru emisii. 

Via Maserati

Comentarii (1)

  • Lolita, grande o piccolo?
    GranTurismo erau masini destinate pentru drumuri lungi, asa cum le spune si numele. In cazul electricelor denumirea ar trebui sa se schimbe in PicoTurismo pentru ca prea departe nu vei ajunge mai ales cu o masina care e facuta sa-i dai talpa.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru