Maserati Levante, primul SUV al italienilor, dezvăluit de o serie de schiţe

de Bogdan Mirică
Miercuri, 20.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati levante este aşteptat pe piaţă la începutul anului viitor. Până atunci însă, designul primul SUV Maserati este trădat de o serie de schiţe.

Maserati se pregăteşte să debuteze oficial în segmentul SUV-urilor de lux cu versiunea de serie a conceptului Kubang, expus în anul 2011 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul se va numi Levante şi este trădat deja de o serie de schiţe înregistrate de Maserati la oficiul pentru patente.

Liniile de design păstrează filosofia actuală a Tridentului dar propun un aspect frontal diferit de cel văzut pe concept. Blocurile optice s-au schimbat, prizele de aer ale spoilerului au fost coborâte, iar proiectoarele înlocuite. Profilul şi posteriorul rămân aproape de ceea ce intuia conceptul, doar linia portbagajului fiind ceva mai cuminte datorită deschiderii convenţionale. Aspectul sportiv este sugerat de stopurile noi, care vor fi echipate probabil cu lumini LED, şi de ţevile de eşapament duble.

Esential 2016 este anul în care va debuta SUV-ul Maserati Levante.
Noul Maserati Levante este aşteptat să debuteze oficial în cadrul Salonului American de la Detroit, în ianuarie 2016, fiind astfel o nouă declaraţie de respect a Tridentului pentru una dintre cele mai mare pieţe ale sale, cea din Statele Unite.

Pe lista de motorizări se vor afla un V6 de 350 de cai şi un V8 de 560 de cai putere, dezvoltate alături de Ferrari.

Pentru cei care sunt adepţii dieselului, va exista şi o unitate V6 de 3.0 litri, disponibilă în mai multe versiuni de putere: 250, 275 şi 340 de cai putere

via wcf

Comentarii (1)

  • ho ho hooooooo....
    ..sa ma bata cucu daca nu, zici ca-i un model mazda cx...
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru