Maserati Levante: Producția va fi oprită definitiv la finalul lunii martie

de Alexandru Monenciu
Marti, 13.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit informațiilor din Italia, producția lui Maserati Levante va fi oprită definitiv, la uzina din Mirafiori, în data de 31 martie. Succesorul SUV-ului va fi pur electric, dar nu va debuta mai devreme de 2027.

Maserati Levante a debutat în 2016 și este produs la uzina Mirafiori din Torino, Italia. Dar drumul SUV-ului pare că a ajuns la final, chiar dacă 25 din cele 33 de mașini asamblate zilnic la această uzină sunt exemplare Levante.

Potrivit presei din Italia, producția SUV-ului Levante ar urma să fie oprită, definitiv, în data de 31 martie.

Așa cum era de așteptat, sindicatele nu sunt de acord cu această măsură și cer chiar intervenția guvernului.

În ceea ce privește succesorul lui Levante, știm că acesta va fi pur electric și că nu va fi prezentat mai devreme de 2027, susțin aceleași surse.

via Autoblog.it

Comentarii (4)

  • 25 Levante pe zi, rezulta ca intr-o luna cu sa zicem 20 zile lucratoare se asambleaza 500 exemplare, ceea ce inseamna 6000 pe an. Pai nu e bine? De ce renunta oare?
    5 0
  • ///COR/// 33'
    Ce pacat ca viitorul model nu va mai mirosi a benzina ! Maserati Levante Trofeo V8 era o capodopera si va ramane unul dintre cele mai rafinate SUV-uri de pe piata. ADIOS ' Levante.
    7 2
  • Banditos
    @dany

    pentru ca vanzarile pot fi sub asteptari
    1 3
  • oricine
    Contabilii au stabilit că producerea lui nu umflă buzunarele suficient. Nu contează ce fel de mașină este (frumoasă, fițoasă , performantă, etc.). Kaput vis de tablă italiană care conține ceva artă sculpturală. Pentru că vin la trap chinezoaicele (apropo am văzut chinezoaice de 1500 cmc 170 HP, cu patru țevi de evacuare funcționale nu ca la Mercedes unde din două doar una elimina gazele).
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru