Massa vrea titlul in 2007

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 23.11.2006
Felipe Massa va incerca sa profite de retragerea lui Schumacher pentru a ataca titlul. Pilotul Ferrari a afirmat acest lucru la primirea premiului "Casca de Aur" in Brazilia.

Felipe Massa a primit premiul "Casca de aur" in Brazilia. Acesta este organizat de publicatia "Revista Racing" si este acordat de un juriu format din 70 de jurnalisti brazilieni pentru cel mai bun pilot brazilian din sporturile cu motor in 2006. Felipe Massa se alatura astfel altor brazilieni laureati in anii trecuti, ca Rubens Barrichello, Bruno Senna (nepotul lui Ayrton Senna) si Nelson Piquet.

Pilotul Ferrari a afirmat, la primirea trofeului, ca va profita de retragerea lui Schumacher si de faptul ca lui Raikkonen ii trebuie timp de adaptare la Ferrari pentru a incerca sa castige titlul suprem in 2007. Mai mult, Massa considera ca pilotul finlandez va reprezenta un adversar direct si nu un potential coechipier.

"Am ajuns la Ferrari stiind ca mai am foarte multe de invatat si totusi am reusit sa castig doua curse. M-am impus in Brazilia si cred ca pe viitor voi putea sa ma bat pentru titlul mondial. Este visul meu si voi munci mult pentru asta. Retragerea lui Michael va lasa un gol la ferrari iar Kimi va fi, bineinteles, principalul meu rival la debutul sezonului viitor", a afirmat Felipe Massa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru