McLaren a prezentat noul Sabre: modelul va fi produs în doar 15 unități și va fi vândut exclusiv în SUA

de Cornel Șocariciu
Joi, 24.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren Sabre, model dezvoltat de divizia MSO a producătorului britanic, va fi produs în doar 15 exemplare și va fi disponibil exclusiv în SUA. Modelul dezvoltă 836 de CP și are o viteză de top de 350 km/h.

Fanii McLaren de peste Ocean au parte de o surpriză din partea constructorului britanic: lansarea noului Sabre. Anunțul a fost făcut de dealerul McLaren din Beverly Hills, iar noul hypercar va fi comercializat exclusiv în SUA.

Pentru moment, reprezentanții constructorului britanic nu au oferit detalii complete referitoare la noul Sabre. Conform primelor rapoarte, hypercar-ul folosește arhitectura lui Senna și o caroserie cu elemente aerodinamice inspirate de prototipurile LMP1 din cursele de anduranță.

Modelul va fi produs în doar 15 unități și va fi realizat de divizia McLaren Special Operations. Primul exemplar a fost deja livrat, însă nu există informații cu privire la prețul acestuia.

Producătorul britanic menționează că Sabre va avea 836 de cai putere și 800 Nm. McLaren nu a anunțat motorul folosit, dar cel mai probabil, noul hypercar este echipat cu propulsorul V8 biturbo de 4.0 litri disponibil și pe Senna în variantă de 800 CP și 800 Nm. Viteza de top comunicată de britanci va fi de 350 km/h.

În aceste condiții, Sabre va deveni cel mai rapid hypercar cu două locuri dezvoltat până acum de McLaren.

Via | Motor1

Comentarii (1)

  • Abia acum aflu! Dacă știam, îi scriam Moșului!
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru