McLaren amână livrările lui Artura cu încă 4 luni pentru a îmbunătăți calitatea modelului

de Tiberiu Safta
Marti, 11.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunțat că va amâna cu încă 4 luni livrările lui Artura. Motivul invocat este acela de a îmbunătăți calitatea noului model.

Constructorul britanic de mașini exotice este nevoit să amâne livrările lui Artura pentru încă 4 luni. Asta se arată într-un comunicat oficial trimis dealerilor din Statele Unite. Conform unui dealer din această țară, unele exemplare care trebuiau să fie livrate în luna mai, vor fi livrate acum în luna septembrie.

Cauza acestei amânări este aceea de a îmbunătăți modelul din punct de vedere calitativ. Astfel, McLaren a început să efectueze teste mai riguroase la acest capitol și va implementa inclusiv verificări suplimentare și teste noi în procesul de verificare a calității.

Până acum, McLaren Artura s-a dovedit a fi un model cu probleme majore la acest capitol. Anul trecut, constructorul din Woking a fost nevoit să recheme 164 de exemplare din cauza unei scurgeri de combustibil care putea duce la un incendiu. Modelul a fost afectat și de probleme software, precum și de lipsă de componente cauzate de pandemia de COVID-19.

via Motor1

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    pai simplu, sa-l faca electric!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru