McLaren dezvăluie numele noului său supercar hibrid: vânzările lui Artura încep în prima jumătate din 2021

de Paul Cosma
Luni, 23.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Artura este numele viitorului supercar hibrid de la McLaren, iar constructorul britanic anunță că vânzările noului model vor începe în prima jumătate a anului viitor. McLaren spune că Artura va beneficia de un nou propulsor V6 biturbo alături de un motor electric, fără să ofere alte detalii.

McLaren se pregătește de lansarea noului său supercar hibrid, după ce mai multe schițe de design au apărut recent pe internet.

Britanicii au publicat acum două imagini teaser care dezvăluie că noul model va primi numele McLaren Artura și anunță "startul unoi noi ere" în istoria companiei.

Artura va fi construit pe o nouă arhitectură McLaren ce a fost creată special pentru a acomoda sistemele de propulsie hibride, aceasta fiind dezvoltată și produsă in-house la Centrul de Tehnologie din regiunea Sheffield.

Detaliile tehnice complete ale noului model vor fi anunțate în “lunile următoare”. Deocamdată, McLaren dezvăluie doar că Artura va beneficia de un nou propulsor V6 biturbo alături de un motor electric.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru