McLaren lansează o gamă de accesorii vestimentare inspirate de MP4-12C

de Bogdan Mirică
Miercuri, 19.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va oferi clienţilor săi şi o gamă de accesorii vestimentare inspirate de supercarul MP4-12C. Nu lipsesc nici accesorii ca brăţări, ceasuri şi portofele de piele.

Pentru că suntem deja în perioada cadourilor, McLaren a lansat o colecţie de accesorii pentru clienţii săi. Bineînţeles, lista include obiecte de lux, create special pentru clienţii cu dare de mână şi inspirate de actualul MP4-12C.

Englezii au colaborat din nou cu elveţienii de la TAG Heuer pentru a da naştere unui cronograf. Botezat chiar TAG Heuer Carrera MP4-12C, ceasul se inspiră din supercarul al cărui nume îl poartă şi propune ace indicatoare din fibră de carbon, geam safir şi un fund transparent, care dezvăluie mecanismul de funcţionare. Producţia este limitată la numai 1000 de bucăţi.

Alături de ceas, McLaren oferă şi brăţări marca Links of London, la care s-a folosit fibră de carbon şi motive inspirate de echipa de Formula 1 a britanicilor.

Esential 1000 de unităţi ale ceasului TAG Heuer Carrera MP4-12C vor fi produse.
144 de litri însumează portbagajul lui McLaren MP4-12C.
McLaren încearcă să profite la maxim de cei 144 de litri oferiţi de portbagajul frontal al noului MP4-12C.
Motiv pentru care a creat un set de trei valize, al căror design a fost semnat chiar de studioul de creaţie. Materialul din care au fost create este chiar fibra de carbon, inclusiv mânerul, iar contrastul este asigurat de o serie de cusături portocalii.

Designul încearcă să imite carcasa motorului V8. Valizele sunt disponibile în trei dimensiuni: 59cm x 43cm x 22.5cm; 59cm x 39cm x 22.5cm; 40cm x 30cm x 16cm.

Din gama de accesorii nu lipseşte un portofel din piele neagră şi un suport de carduri, ambele finisate similar fibrei de carbon şi cusute cu aţă portocalie, culoarea tradiţională McLaren.

Clienţii vor găsi însă şi un set de mânuşi pentru şofat, din piele, cu aceleaşi cusături portocalii, o geacă din piele, un tricou polo de culoare neagră şi o şapcă cu logo-ul mărcii britanice.

via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru