McLaren sărbătoreşte 50 de ani de existenţă cu o ediţie specială MP4-12C

de Bogdan Mirică
Vineri, 24.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a decis să marcheze împlinirea a 50 de ani de existenţă cu ajutorul unei ediţii speciale, aplicate modelelor MP4-12C şi MP4-12C Spider.

McLaren sărbătoreşte 50 de ani cu o ediţie specială a modelelor MP4-12C şi MP4-12C Spider. Producătorul de supercaruri şi divizia sa de personalizare McLaren Special Operations au pregătit mai multe nuanţe speciale de caroserie, botezate Carbon Black, Supernova Silver şi McLaren Orange.

Ambele modele vor primi şi un nou spoiler frontal, mai multe inserţii din fibră de carbon, şi un logo McLaren pe fundal negru. Nu lipsesc frânele din carbon ceramic, ascunse în spatele jantelor Ultra Lightweight cu dimensiuni de 19, respectiv 20 de inch, personalizate cu un finisaj satinat negru.

Esential 100 de unităţi va avea ediţia specială dedicată MP4-12C, dedicată celor 50 de ani de McLaren.
Interiorul nu vine cu o listă prea lungă de personalizări, însă face loc unei tapiţerii din piele neagră, unor inserţii la nivelul pragurilor şi unei plăci aniversare, aplicată pe uşa şoferului.

Ediţiile speciale vor fi însoţite şi de o husă specială, de acte speciale şi de o cheie personalizată, oferită într-o cutie din fibră de carbon.

Producţia va fi limitată la numai 100 de unităţi.

50 dintre ele vor fi exemplare coupe, cu un preţ de 229.000 de euro, iar 50 vor fi MP4-12C Cabrio, cu un preţ de 251.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru