Monopostul Toyota 2007

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.01.2007
Japonezii de la Toyota au prezentat masina cu care Ralf Schumacher si Jarno Trulli vor incerca sa aduca cat mai multe puncte si victorii in Formula 1 in 2007.

Prima echipa de Formula 1 care si-a prezentat masina si echipa de piloti pentru sezonul 2007 este Toyota. Japonezii si-au lansat noua TF107 la Koln, in aceasta dimineata, prezentare putand fi urmarita live pe internet, pe site-ul oficial al echipei.

Evenimentul a fost prezidat de John Howett, presedintele Toyota Motorsport, care a ionceput cu un discurs obiectiv referitor la sezonul care va incepe peste doua luni. Acesta a afirmat ca TF107 nu vine cu mari diferente din punct de vedere estetic insa "puterea ascunsa" a acestei masini are potentialul de a veni cu victorii pentru echipa nipona in 2006.

Au urmat cei doi piloti, Jarno Trulli si Ralf Schumacher, care si-au dat cu parerea despre noul monopost. "Cred ca ne asteapta un sezon bun. Sunt de fiecare data foarte optimist la inceputul unui nou sezon si la prezentarea unei noi masini iar inginerii mi-au spus numai lucruri foarte bune despre aceasta masina. Aceasta a progresat sensibil pe plan aerodinamic si pe plan mecanic in general.

Trebuie sa asteptam insa rezultatul testelor pe pista inainte de a da un verdict", a spus Trulli.

"Toata lumea vorbeste de titlul mondial iar acesta este, fara indoiala, obiectivul nostru ultim. Insa deocamdata trebuie sa ne concentram pe o prima victorie in circuit. Dorim asta cu adevarat pentru echipa si pentru toate persoanele care au muncit intens in acesti ultimi ani", a completat Ralf Schumacher.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru