Montoya out, De La Rosa in

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 11.07.2006
Incepand cu urmatoarea cursa de F1, care va avea loc la Magny Cours, al doilea monopost McLaren va fi pilotat de Pedro De La Rosa, care il inlocuieste pe Montoya.

Juan Pablo Montoya a disputat la Indianapolis al 95-lea si ultimul sau Mare Premiu de Formula 1. Daca aceasta informatie era deja previzibila dupa anuntul prin care columbianul isi facea deja bagajele pentru NASCAR, noutatea vine din partea fostei echipe a pilotului sud-american.

Astfel, McLaren a oficializat astazi inlocuirea lui Montoya cu pilotul de teste Pedro De La Rosa. Acesta va concura in cursele ramase din acest sezon, prima ocazie cu care il vor putea urmari pe pilotul spaniol in cursa la volanul unui monopost in acest sezon va fi in acest weekend, la Magny Cours, in Marele Premiu al Frantei.

“Stiu ca tranzitia va fi foarte dificila, insa sunt incantat de ideea de a profita de aceasta oportunitate. Apreciez cea mai mare parte a timpului petrecut in Formula 1. In timpul ramas pana in 2007 imi voi face ordine in viata privata si ma voi concentra la noua cariera care ma asteapta”, a afirmat Juan Pablo Montoya, pilotul columbian fiind completat de Ron Dennis, boss-ul McLaren: “Juan Pablo este un pilot excelent si un personaj foarte usor adaptabil, care va avea cu siguranta succes in NASCAR.

Avand in vedere toate noutatile legate de Juan Pablo, am convenit de comun acord ca acesta sa se concentreze in continuare pe pregatirea profesionala si personala a viitoarei sale cariere.”

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru