Noua Honda Elevate debutează în India. Va fi lansată și la nivel global

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 07.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a lansat un nou SUV pe piața din India. Numele său este Elevate și, ulterior, va fi disponibil pe piețele globale.

Japonezii de la Honda vor să își consolideze poziția pe piața din India, tocmai de aceea lansează aici un nou SUV. Numele său este Elevate și, potrivit informațiilor disponibile în acest moment, va debuta ulterior și pe piețele globale.

Honda Elevate are o lungime de 4.312 milimetri, o lățime de 1.790 milimetri, 1.650 milimetri sunt trecuți în dreptul înălțimii, iar ampatamentul măsoară 2.650 milimetri. Garda la sol măsoară 220 de milimetri.

SUV-ul nipon mizează pe un design exterior "îndrăzneț și masculin", transmit chiar reprezentanții companiei. Portbagajul are o capacitate de încărcare de 458 litri.

Lista de dotări include, printre altele, o trapă electrică, încărcare prin inducție pentru telefonul mobil, display central de 10.25 inch, cameră video pentru mersul cu spatele și climatizare pentru locurile din spate.

Momentan, sub capotă regăsim un motor i-VTEC de 1.5 litri, care dezvoltă 119 cai putere și 145 Nm. Clienții au la dispoziție fie o transmisie manuală, cu 6 rapoarte, fie una CVT.

Potrivit Honda, în următorii 3 ani, Elevate va primi și o versiune pur electrică.

Sunt șanse mari ca aceasta din urmă să ajungă în Europa.

Până atunci, însă, noua Honda Elevate va debuta pe piața din India în luna iulie.

via Honda

Comentarii (2)

  • Octavian
    Arată ciudat la exterior ( părerea mea ) la interior seamănă puțin cu un Renault care nu se vinde în EU care iam uitat numele.
    2 0
  • e Corolla Cross dar cu alta carcasa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru