Noua Hyundai Elantra N facelift: parte frontală revizuită și jante de 19 inch

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 19.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic a publicat primele imagini și informații despre noua Elantra N facelift, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Acest model va fi comercializat, printre altele, în China, America de Nord, Coreea de Sud și Australia.

În urmă cu puțin timp, Hyundai a dezvăluit noul Avante facelift sau, cu alte cuvinte, geamănul asiatic a modelului Elantra. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, avem ocazia să vedem și versiunea de performanță îmbunătățită.

Ne referim, desigur, la Elantra N facelift. Sedanul a preluat partea frontală redesenată de la modelul obișnuit, dar avem o variantă nouă a pachetului exterior specific modelelor de performanță N.

Lista mai include jante cu diametrul de 19 inch, accente roșii, eleron vopsit în negru, difuzor de aer și două terminații pentru sistemul de evacuare.

Din păcate, Hyundai a preferat să nu dezvăluie detaliile tehnice. Dar, potrivit zvonurilor, sunt șanse mari ca noua Elantra N facelift să moștenească motorizarea de la "vechiul model". Adică un motor de 2.0 litri turbo, cu 289 CP și 392 Nm.

Vine fie în compania unei transmisii manuale, cu șase rapoarte, fie alături de o cutie de viteze automată cu 8 trepte și dublu ambreiaj.

În aceste condiții, mașina atinge 100 de km/h în 5.3 secunde și o viteza maximă de 250 km/h.

Hyundai Elantra N facelift este așteptată să debuteze pe piața din America de Nord pe parcursul acestui an.

Va ajunge, de asemenea, în Coreea de Sud (Avante N) și în Australia (i30 Sedan N).

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Fantoma lui Mike si Mircea
    Fap, fap, fap...termice bad, daa? fap, fap, fap
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru