Noua Skoda Vision Gran Turismo, un concept exotic creat pentru Gran Turismo 7

de Tiberiu Safta
Vineri, 26.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a dezvăluit imagini cu noul său concept virtual Vision Gran Turismo. Aceasta este o mașină creată special pentru jocul video Gran Turismo 7 și este un monopost electric.

Polyphony Digital a introdus o actualizare majoră pentru Gran Turismo 7. Odată cu acest update, jucătorii vor putea acum să conducă un nou concept din seria de mașini fictive Vision Gran Turismo. Cel mai nou concept este creat de Skoda și este primul astfel de concept al mărcii cehe.

Noua Skoda Vision Gran Turismo este un monopost electric, cu un design care scoate în evidență caracterul futurist al conceptului. De altfel, caroseria lui Vision Gran Turismo este inspirată atât de noul limbaj de design al mărcii, Modern Solid, precum și de celebrul model de competiție 1100 OHC Spider din anul 1957.

Câteva detalii notabile ale exteriorului sunt farurile LED subțiri în forma literei T, un eleron integrat și alcătuit din două bucăți, o vopsea verde Explorer exclusivă și aerodinamică activă. Conceptul Skoda Vision Gran Turismo mai poate fi vopsit și în grafica Heritage, inspirată de celebrul model de competiție 130 RS din 1977, mașina care a adus o victorie de clasă în Raliul Monte Carlo din acel an.

La final, noua Skoda Vision Gran Turismo este propulsată de 4 motoare electrice care dezvoltă în total 1071 de cai putere și un cuplu de 1020 Nm.

Conceptul virtual cântărește 1300 de kilograme, iar propulsorul este alimentat de o baterie litiu-ion de 87 de kWh.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru