Noul Brabus P 900 Rocket Edition este un pick-up de 900 de cai putere și 650.000 de euro

de Tiberiu Safta
Vineri, 23.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brabus a dezvăluit noul model P 900 Rocket Edition, un pick-up bazat pe Mercedes-AMG G63. Acesta are un motor V8 care dezvoltă 900 de cai putere și va avea o producție limitată la doar 10 exemplare.

Compania de tuning Brabus a publicat imagini oficiale cu noul P 900 Rocket Edition. Acesta este un pick-up bazat pe Mercedes-AMG G63, care a fost puternic modificat atât la nivel estetic, cât și pe partea tehnică. Componenta vedetă este motorul V8 de 4.5 litri, care dezvoltă nu mai puțin de 900 de cai putere, așa cum sugerează numele.

În ceea ce privește designul, mașina este vopsită într-un gri închis lucios, cu o serie de accente roșii în zona grilei, barelor de protecție și chiar la evacuare. Caroseria lui P 900 Rocket Edition este preluată de la modelul Brabus 800 Adventure XLP și este montată pe un șasiu nou, proiectat pentru performanță. Bineînțeles, mai multe elemente ale caroseriei, precum oglinzile și spoilerele sunt confecționate din fibră de carbon.

Capota conține o suprafață transparentă prin care motorul este vizibil chiar și atunci când capota este închisă. De asemenea, grila este iluminată, iar aripile evazate conțin prize de aer pentru răcire și pentru o eficiență aero mai bună.

Jantele de 24 de inch sunt și ele făcute din fibră de carbon și au forma unor discuri aerodinamice.

La interior, noul model beneficiază de pachetul Brabus Masterpiece, cu scaune îmbrăcate în piele și cu accente roșii contrastante care se asortează cu exteriorul. Asemenea accente roșii se regăsesc și la volan, la portiere, la planșa de bord și la aeratoare. Și aici avem elemente din fibră de carbon, iar habitaclul conține iluminare ambientală și embleme Brabus iluminate.

De asemenea, pasagerii din spate beneficiază de tablete de 4.3 inch montate pe spătarele scaunelor din față.

Așa cum spuneam, motorul V8 de 4.5 litri biturbo dezvoltă 900 de cai putere și un cuplu de 1050 Nm. Asta înseamnă un sprint de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde și o viteză maximă de 280 de km/h cu limitare electronică.

Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată cu 9 trepte, iar puterea este transmisă către toate roțile. Suspensia a fost și ea modificată, cu un accent mai mare pe dinamică și performanță.

Modelul beneficiază de sistemul activ Brabus RideControl, iar setările suspensiei pot fi schimbate electronic de către șofer. Față de un Mercedes-AMG G63, garda la sol a lui Brabus P 900 Rocket Edition este mai joasă cu 45 de milimetri.

Noul model va fi construit în doar 10 exemplare și va costa 649.600 de euro, fără taxe incluse.

via Brabus

Comentarii (1)

  • Sunt curios daca aici se plânge cineva de evacuarea tip Logan pe lateral. Aici oare intra fum pe geam ca stai pe loc? Nuuu la asta sigur nu....
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru