Noul Maserati GranCabrio Folgore: versiune electrică de 830 CP

de Tiberiu Safta
Marti, 16.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a prezentat oficial noul GranCabrio Folgore, versiunea electrică a modelului decapotabil. Noul model primește 3 motoare electrice care dezvoltă împreună 829 de cai putere.

După ce am făcut cunoștință cu noua generație GranCabrio în iarna acestui an, constructorul italian a dezvăluit acum și noua versiune electrică a noului model decapotabil de performanță. Noua versiune se numește GranCabrio Folgore și este mai puternică decât versiunea electrică a lui GranTurismo, varianta coupe a aceluiași model.

Astfel, noul Maserati GranCabrio Folgore primește 3 motoare electrice care dezvoltă împreună 829 de cai putere. Noul model decapotabil electric accelerează de la 0 la 100 de km/h în 2.8 secunde și atinge o viteză maximă de 290 de km/h.

Propulsorul electric este alimentat de o baterie de 92.5 kWh, iar autonomia este cuprinsă între 419 și 447 de kilometri. Bateria poate fi încărcată de la 20% la 80% în 18 minute.

La nivel estetic, noul Maserati GranCabrio Folgore arată exact la fel ca versiunile cu motoare termice. Singurele diferențe sunt reprezentate de jantele cu un design nou și de către vopseaua exclusivă Liquid Rose Gold.

De asemenea, avem și tapițerie vopsită în culori noi în habitaclu. Mai exact, avem tapițerie albă în combinație cu o nouă nuanță de albastru. În rest, interiorul noului model electric este identic cu cel văzut la versiunile cu motoare termice ale lui GranCabrio.

Deocamdată, Maserati nu a anunțat prețurile noului GranCabrio Folgore.

via Maserati

Comentarii (1)

  • Andrei
    Superbă mașină!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru