Noul Maserati GranTurismo pornește de la 181.000 de euro în Italia. Disponibil și în versiune electrică

de Alexandru Monenciu
Vineri, 27.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a deschis, pe piața locală, configuratorul noului GranTurismo. În Italia, pornește de la 181.200 de euro și este disponibil și în versiune electrică, Folgore.

La începutul lunii octombrie 2022, Maserati a publicat primele informații și imagini cu noul GranTurismo. Pe lângă versiunile Modena și Trofeo, echipate cu motor termic, modelul italian poate fi comandat și într-o versiune pur electrică, denumită Folgore.

O premieră pentru Maserati, noul GranTurismo Folgore este echipat cu 3 motoare electrice care dezvoltă împreună 761 de cai putere. În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 2.7 secunde, iar viteza maximă ajunge la 320 km/h.

Din pachet mai face parte și o baterie cu o capacitate de 92.5 kWh. Autonomia este încă necunoscută.

Acum, Maserati a deschis configuratorul noului GranTurismo, aferent pieței din Italia. Acolo, modelul pornește de la 181.200 de euro, sau de la 226.200 dacă optezi pentru versiunea GranTurismo Trofeo.

Prețul versiunii electrice GranTurismo Folgore nu a fost, încă, afișat.

via Maserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru