Noul Maserati MC20 Notte: producție limitată la 50 de exemplare

de Tiberiu Safta
Joi, 09.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a lansat prima ediție specială pentru modelul său exotic MC20. Aceasta se numește Notte și este vopsită într-o nuanță de negru, iar producția este limitată la numai 50 de exemplare.

Maserati MC20 tocmai a primit o ediție specială din partea constructorului italian. Botezată Notte, care înseamnă "noapte" în italiană, noua ediție limitată este vopsită într-o nuanță de negru lucios, peste care este aplicat un strat separat de negru mat pentru un efect special.

Alături de caroseria neagră, noul MC20 Notte primește și jante negre de 20 de inch cu accente aurii. Asemenea accente sunt prezente și la emblemele văzute la exterior. Trebuie menționat că toate aceste modificări au fost realizate de către Maserati Fuoriserie, divizia de personalizare a mărcii italiene.

Interiorul este și acesta vopsit în negru, iar aici avem scaune sport reglabile în 6 direcții și îmbrăcate în alcantara neagră în combinație cu gri și cu accente galbene sub forma unor cusături. Tridentul Maserati este brodat pe tetiere, iar imediat în spatele lor sunt montate plăcuțe speciale cu inscripția "UNA DI 50". Asta pentru că noua ediție specială va fi construită în doar 50 de exemplare.

Inclusiv volanul este îmbrăcat în alcantara și conține și inserții din fibră de carbon.

Motorul lui Maserati MC20 Notte este neatins față de versiunea obișnuită.

Vorbim aici de motorul V6 Nettuno de 3.0 litri bi-turbo care dezvoltă 630 de cai putere și 730 Nm. De asemenea, alte elemente tehnice, precum suspensia și frânele, au rămas neschimbate.

via Maserati

Comentarii (1)

  • delfinul.Y3
    asta circula doar noaptea cand nu bate vantul si prinde viteze mai mari?
    decapotbila, nu?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru