Noul Range Rover SV: V8 cu 530 CP și inserții ceramice la interior

de Alexandru Monenciu
Vineri, 17.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Britanicii de la Land Rover au publicat primele imagini și informații despre noua generație Range Rover SV. SUV-ul este echipat cu un motor V8, care dezvoltă 530 de cai putere, iar clienții pot opta pentru două variante de ampatament: standard sau lung.

Constructorul britanic de automobile a lansat a cincea generație Range Rover la finalul lunii octombrie. Acum a venit momentul să facem cunoștință cu cel mai nou Range Rover SV, un SUV pentru care luxul contează mai mult decât cei peste 500 de cai putere de sub capotă.

Noul Range Rover SV este ușor de recunoscut având un spoiler față redesenat, embleme SV ceramice, jante exclusive cu diametrul de până la 23 de inch și ornamente exterioare metalice. Paleta de culori este una mai mult decât generoasă, iar clienții au la dispoziție chiar și serviciul SV Bespoke Match to Sample prin care își pot vopsi mașină în orice culoare doresc.

Așa cum spuneam, SUV-ul britanic poate fi comandat atât cu ampatament standard, cât și cu ampatament lung (în premieră, cu 5 locuri).

La interior, pasagerii vor fi înconjurați de lux și finisaje de calitate superioară. Inserții din ceramică (procesul de fabricație durează 10 săptămâni) pot fi întâlnite pe selectorul transmisiei și pe o serie de alte butoane de pe consola centrală.

Oferta mai include ornamente fabricate din lemn, folosind o metodă specială de prelucrare a materialului și diverse tapițerii din piele naturală sau combinații de piele sintetică cu material textil.

Habitaclul poate fi configurat după bunul plac al clienților, dar pentru a le fi mai ușor, Land Rover propune două teme interioare: SV Serenity (pune accentul pe lux) și SV Intrepid.

Sub capotă, noul Range Rover SV ascunde un motor V8 twin-turbo, de 4.4 litri, care dezvoltă 530 de cai putere și 750 Nm.

Constructorul britanic nu a oferit detalii despre preț, dar lista de comenzi va fi deschisă în primele luni ale anului 2022.

via Land Rover

Comentarii (3)

  • Și mai vorbim de poluare și de resurse consumate… doar pentru strictul necesar!!!
    Ma bucur pentru cine o sa-și maseze fesele pe scaunele alea și o sa-și încânte restul simțurilor intr-o asemenea ambianta… frumos!!!
    1 2
  • Edikkk
    Frumos la interior, poluant la exterior

    Mda
    1 3
  • Interesanta ideea de a pune faianta in masina!...Ma rog,fiecare se screme sa aduca ceva nou...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru