Noul Williams pentru 2007

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 02.02.2007
Williams si-a prezentat monopostul pentru noul sezon competitional. Motorul Toyota, sponsorii AT&T si Lenovo si Alexander Wurz sunt principale noutati ale britanicilor.
A venit randul si celor de Williams sa-si prezinte monopostul pentru sezonul 2007. FW29, noul monopost Williams, are ca principal rol readucerea credibilitatii, dupa ce sezonul 2006 a fost cel mai slab din istoria echipei.

Cu doi sponsori noi, AT&T si Lenov, si cu un motor si un pilot nou, Williams incearca imposibilul in 2007. Mana de lucru pe care se bazeaza Frank Williams in acest sezon vine din spatiul germanic. Germanul Nico Rosberg si austriacul Alexander Wurz sunt cei doi piloti titulari ai echipei.

FW29 a renunta la motorul Cosworth, inlocuindu-l cu un propulsor Toyota. De asemenea, constructia aerodinamicii este mult mai agresiva, principalele modificari fiind vizibile la aripa frontala. FW29 continua filosofia de design inceputa de monopostul care a concurat anul trecut, inginerii de la williams sperand ca noul monopost va fi mult mai fiabil in acest sezon.

Principala senzatie adusa de Williams este reintoarcerea in curse a austriacului Wurz, care in ultimele doua sezoane a fost pilot de teste.
Nico Rosberg, pilotul de anul trecut, mizeaza pe experienta acumulata pentru a putea face un sezon mult mai bun.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru