Noutăți pentru Aston Martin DBX707: gamă simplificată și interior nou

de Tiberiu Safta
Luni, 22.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul său de performanță DBX707. Începând de azi, doar cea mai puternică versiune va fi disponibilă pe piață, iar aceasta primește acum un interior nou, inspirat de modelele DB12 și Vantage.

Constructorul britanic a lansat o versiune actualizată pentru DBX707, SUV-ul său de performanță. De altfel, cea mai puternică versiune a lui DBX este acum singura care va fi comercializată, deoarece versiunea cu motorul de 550 de cai putere a fost retrasă.

Cu toate acestea, Aston Martin DBX707 va fi disponibil în 3 linii de echipare: Inspire Sport, Inspire Comfort și Q.

Cea mai mare noutate adusă de versiunea actualizată este un interior nou, cu un design inspirat de modelele DB12 și Vantage. Astfel, SUV-ul de performanță primește un volan nou și un instrumentar digital de 12.3 inch, alături de un ecran central de 10.25 pentru sistemul multimedia. Față de vechiul DBX, bordul versiunii actualizate separă ecranul central de consola centrală. Aici avem numeroase butoane fizice pentru funcțiile importante ale mașinii.

Și la exterior avem câteva modificări minore. De exemplu, mânerele portierelor se extind automat atunci când mașina este deschisă. De asemenea, oglinzile primesc o suprafață de sticlă nouă.

Tot aici avem și o paletă de culori îmbogățită cu 5 nuanțe noi: negru Epsilon, galben Helios, verde Sprint, verde Malachite și verde Aura.

La nivel tehnic, Aston Martin DBX707 rămâne neschimbat. Sub capotă avem același motor V8 de 4.0 litri bi-turbo care dezvoltă 707 cai putere. SUV-ul Aston Martin accelerează de la 0 la 100 de km/h în 3.3 secunde și atinge o viteză maximă de 310 km/h.

via Aston Martin

Comentarii (1)

  • Ovidiu
    Tare, spre foarte tare! As fi curios cum se aude acel sistem audio B&W. Pe Volvo am vazut si parca nu m-a dat rau pe spate. Ma gandesc ca aici pretul masinii este mult mai mare si poate asta conteaza per total.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru