O companie auto care ține la forța sa de muncă: Porsche a acordat fiecărui angajat german un bonus de 9111 euro

de Bogdan Mirică
Vineri, 24.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a făcut o tradiție din a-și răsplăti angajații. Anul acesta, 21.000 de muncitori din Germania vor primi un bonus consistent, mai mare decât cel de anul trecut.

Nu mai este nici un secret pentru nimeni că Porsche este vaca de muls a Grupului Volkswagen, fiind producătorul care înregistrează cel mai mare profit pentru o mașină vândută. 2016 a fost din nou un an fantastic pentru Porsche, care nu doar a înregistrat vânzări record, dar a bifat și un profit serios. Media profitului pentru fiecare mașină vândută anul trecut a ajuns la peste 15.000 de euro.

Ca în fiecare an, Porsche a decis să împartă o parte din profitul său și cu angajații din Germania. Sunt 21.000 de oameni care vor primi un bonus de 9111 euro, sumă gândită ca aluzie la cel mai popular model al mărcii, Porsche 911. Banii vor merge la toți angajații, indiferent că vorbim despre oameni din conducere sau simpli muncitori din fabrică.

Esential 9111 euro a primit fiecare angajat Porsche drept bonus pentru rezultatele din 2016.
Bonusul acordat anul acesta este chiar mai mare decât cel de anul trecut, care s-a oprit la 8.911 euro.
Prin urmare, este vorba despre o tradiție apreciată de angajați, care primesc astfel unul dintre cele mai mari bonusuri anuale din industria auto.

O susține și Uwe Huck, șeful sindicatului din interiorul Volkswagen: „Nimeni din marea familie Volkswagen nu a primit un bonus atât de mare ca angajații Porsche”.

Comentarii (3)

  • Cei care lucreaza la ele fac o treaba foarte buna si isi merita bonusurile acelea. Din fericire lucreaza in Germania si angajatii sunt respectati acolo ! Daca erau in Romania probabil nu primeau nici salariu intreg binemeritat si ala pe undeva la putin peste minim pe economie !
    13 2
  • Orice companie care vinde produse la suprapret ar trebui sa isi respecte angajatii.
    3 1
  • scamel
    9111euro?
    la noi conducerea ia cate 90000 iar muncitorii cate 111. fiecare banut pe care il primeste cel de jos, subtiaza fondul de premiere al menegerilor si al consilierilor de la partid.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru