Ofertă de nerefuzat: un Lamborghini Aventador SV Roadster se vinde la pachet cu o barcă de viteză creată fix după aspectul supercarului

de Bogdan Mirică
Joi, 29.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un merican și-a personalizat în trecut o barcă de viteză de 1550 de cai putere după propriul Lamborghini Aventador SV Roadster. Acum, și supercarul și barca se vând pentru numai 2.2 milioane de dolari.

Clienții Lamborghini sunt dispuși să cheltuiască milioane bune atunci când e vorba despre o ediție specială sau despre un model care se produce într-un număr limitat.

Această slăbiciune a fost exploatată, culmea, tocmai de un client Lamborghini, care s-a gândit să facă din vânzarea supercarului său, un Aventador SV Roadster, un eveniment despre care să scrie toată presa internațională.

Prin urmare, supercarul este oferit la pachet cu o barcă de mare viteză, vopsită în aceeași nuanță de caroserie. Culoarea se numește Verde Singh, iar barca este un MTI G6, propulsată de un motor Mercury Racing, capabil să dezvolte o putere impresionantă de 1350 de cai. Dacă este alimentat cu un anumit tip de combustibil, puterea urcă la 1550 de cai. Nu e de mirare că viteza este una astronomică, ce sare de 250 de km/h.

Esential 1550 de cai putere oferă ambarcațiunea care seamănă cu un Aventador SV Roadster.
750 de cai putere livrează Lamborghini Aventador SV Roadster.
2.2 milioane de dolari este prețul pentru care vând mașina și barca.
Barca este unică în lume, pentru construirea sa fiind necesari doi ani.
Prețul de achiziție a fost de 2.35 milioane de dolari, la care s-au adăugat detaliile menite să o înfrățească cu Aventador SV Roadster: culoarea de caroserie, tapițeria din piele alcantara, inserțiile din fibră de carbon, volanul și logo-urile SV. Proprietarul a plusat și cu 10.000 de LED-uri care să lumineze apa din jurul bărcii.

De cealaltă parte, omologul său pe patru roți vine cu un motor V12 de 750 de cai putere, capabil să propulseze mașina de la 0 la 100 de km/h în 2.8 secunde. Viteza maximă este și ea impresionantă, la fel ca în cazul bărcii: 349 de km/h.

Din fericire pentru colecționari, proprietarul a decis să vândă Aventador SV Roadster și barca de viteză la pachet, la un preț mai mic decât cel al achiziției inițiale. Și supercarul și barca vor putea fi cumpărate pentru 2.2 milioane de dolari.

via motor1

Comentarii (2)

  • carcotasu
    ...si lumea mai rade de mine ca mi-am luat veioza in forma de fiat multipla
    12 0
  • nedelcu g.
    Pace!

    Exemplare frumoase & viteza buna!
    Am o propunere umila.....
    ....sa o doneze unui orfelinat.
    Domnul ar intra in legenda si in Rai.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru