(P) Continental își extinde gama de anvelope de vară

de Mircea Meşter
Luni, 16.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În acest an, Continental și-a extins gama de anvelope de vară și mai mult. Noul portofoliu include peste 210 articole noi. Au fost lansate dimensiuni noi pentru mașinile sport, autoturismele de clasă medie și de lux, mini și subcompacte. Așadar, producătorul german de anvelope oferă acum cea mai largă gamă de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și vehicule comerciale ușoare.

● O gamă largă de produse pentru aproape toate mașinile sport, berline, compacte și mini 
● Listă extinsă de autorizări de la producătorii de autoturisme din Europa și Asia
● Caracterizată printr-o siguranță și mai mare și o rezistență mică la rulare
● Calificative de „cel mai bun din cadrul testului” și clasare în top la testele pentru anvelope de vară

SportContact 6 – Un tip de anvelopă creat cu tehnologie avansată, primește noi inovații

Cu SportContact 6, Continental aduce o anvelopă super sport în gama dedicată performanței ridicate - o anvelopă care prezintă un avantaj substanțial față de versiunea anterioară, în special în ceea ce privește manevrabilitatea, precizia direcției și rezistența la viteze mari. Pentru a oferi cea mai bună performanță a anvelopei pe șosea, inginerii Continental au reformulat compoziția chimică a benzii de rulare, au reproiectat modelul benzii de rulare și au modernizat construcția anvelopei.

Există aproape 80 de dimensiuni disponibile pentru jante de 18 până la 23 inch, cu lățimi de la 225 la 335 mm și raport între 45% și 25%. SportContact 6 este aprobată pentru viteză până la 350 km/h.

PremiumContact 6 – Siguranță și manevrabilitate precisă pentru autoturismele de clasă medie și de lux

Cu PremiumContact 6, Continental completează cu succes diferențele dintre o anvelopă pentru berline, cu confort ridicat în timpul deplasărilor, și o anvelopă pentru modelele sport.

Acest tip de anvelopă oferă într-un singur produs asigurarea calității călătoriei, răspuns precis la schimbarea direcției, siguranță maximă și caracteristici ecologice.

În acest scop, inginerii de dezvoltare au creat compuși noi, un nou design inspirat din modelul Continental SportContact 6 cu tehnologie avansată și un model al benzii de rulare care asigură o călătorie confortabilă. Rezultatul este un produs care aduce inovații în ce privește manevrabilitatea, rezistența la rulare, kilometrajul și calitatea călătoriei, cu până la 15 % în comparație cu modelul anterior.

PremiumContact 6 este produsă în aproximativ 120 de dimensiuni, pentru jante de la 16 la 22 de inch, potrivite pentru autoturisme și SUV-uri. Gama actuală acoperă anvelope cu lățimi între 205 și 325 mm, cu un raport între 65% și 30% și este autorizată pentru viteze între 210 km/h și 300 km/h.

ContiEcoContact 5 – Economisire sigură a combustibilului pentru modele până la clasa de lux inclusiv

Combinarea distanței scurte de frânare, pe șosele umede și uscate, cu rezistența mică la rulare a fost considerată cea mai mare provocare. Cu ContiEcoContact 5, Continental lansează un tip de anvelopă care combină cele două atribute cu o facilitate evidentă. Pentru a obține acest lucru, dezvoltatorii de anvelope au introdus modificări la toate aspectele anvelopei. Rezultatul, combinat cu o distanță mai scurtă de frânare pe șosele umede, este o reducere de 20% în rezistența la rulare și cu 12% mai mulți kilometri.

ContiEcoContact 5 este produs pentru o mare varietate de mașini cu jante între 13 și 20 inch.

Aceste anvelope vin cu lățimi între 165 și 245 mm și sunt autorizate pentru viteze de până la 300 km/h.

Gamă extinsă de specificații ale producătorului, clasare în top la testele pentru anvelope

Având în vedere că aproximativ o treime din toate autoturismele noi construite în Europa sunt dotate din fabrică cu anvelope premium de la Continental, există de asemenea o gamă extinsă de anvelope de rezervă care au fost produse după specificațiile producătorului. Acestea pot fi comandate din reprezentanțele auto, ca și de la distribuitorii de anvelope.

Cu SportContact 6, PremiumContact 6 și ContiEcoContact 5, Continental are anvelopele potrivite pentru aproape toate nevoile. În testele efectuate de revistele de specialitate, aceste produse Continental au obținut numeroase calificative „cel mai bun din cadrul testului” și au primit cele mai bune recomandări. În testele efectuate de asociația germană de automobile ADAC și de revistele auto motor und sport și Auto Zeitung, de exemplu, anvelopele de la Continental Group au primit cele mai înalte calificative, în timp ce testul efectuat de revista 4WD AutoBild allrad, ContiSportContact 5 SUV a luat primul loc.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru