Păcăleala autorităţilor de 1 aprilie: pasajul Piaţa Sudului din Bucureşti va fi inaugurat în 30 iunie

de Daniel Popescu
Vineri, 01.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autorităţile promit că fac în trei luni ce au făcut până acum în 2 ani: pasajul Piaţa Sudului va fi finalizat până în 30 iunie, deşi construcţia începută în august 2014 a ajuns la doar 53%.

Pasajul Piaţa Sudului este una dintre lucrările de infrastructură cele mai criticate din Bucureşti, ca urmare a faptului că termenele de finalizare nu au fost respectate, iar traficul dintr-una dintre zonele aglomerate ale Capitalei a devenit foarte dificil.

Începute iniţial în august 2014, lucrările au ajuns în prezent la 53%, însă autorităţile promit că proiectul va fi finalizat într-un interval de numai 3 luni, până în 30 iunie. Potrivit directorului de proiect, mai sunt de realizat structura de rezistenţă la rampa de pe strada Niţu Vasile şi cele patru bretele ale acesteia, plus bretelele de pe Calea Văcăreşti.

"În prezent, lucrările sunt efectuate în proporţie de 53 la sută. În trei luni de zile s-a rezolvat ceea ce nu s-a rezolvat în trei ani de zile. Sunt optimist. Am discutat cu constructorul, cu proiectantul şi consultantul, toţi vor să livreze ce trebuie livrat, astfel încât să nu se mai facă blocaje. Sunt optimist, lucrurile se pot termina până în 30 iunie, se vor termina până atunci", susţine Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei.

Pentru a finaliza lucrările, autorităţile vor fi nevoite să devieze din nou traficul în zonă, cel mai probabil începând din 19 aprilie.

Astfel, circulaţia va fi deviată pe patru bretele ale pasajului şi pe centru, cu două benzi pe fiecare sens.

Lucrările au fost blocate o lungă perioadă de timp din cauza unor cabluri subterane care nu apăreau în hărţile primăriei.

Via News.ro (inreg.) | Foto: Economica

Comentarii (2)

  • Doar daca nu cumva o fac ca si autostrada Sibiu-sebes. Lucru terminat in graba cu presiuni din partea statului pentru a da bine, ca apoi dupa 2-3 luni sa il declare pericol public.
    8 0
  • Catalin
    Eu zic sa lase comentariile si sa treaca la treaba, sunt niste idioti toti :)

    Daca pe acolo treceau politicienii zilnic, pasajul ala se termina in 3 luni probabil

    RROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAA
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru